top of page

Yarrawonga Pilates & Group

Public·9 members

Kao Rani Mraz Ceo Film


Kao rani mraz ceo film
Kao rani mraz je srpski film iz 2010. godine, koji je režirao i napisao poznati kantautor Đorđe Balašević. Film je zasnovan na njegovoj knjizi-scenariju pod istim nazivom, koja je pisana kao roman u formi filmskog scenarija. Film je ljubavna priča o mladom paru, Vasi Ladačkom i Nikolini, koji se upoznaju i zaljube uoči Prvog svetskog rata, ali ih rat i sudbina razdvajaju. Film je pun muzike, humora i emocija, a glavne uloge tumače Daniel Kovačević, Rade Šerbedžija, Mira Banjac, Predrag Bjelac, Jovana Balašević i Mustafa Nadarević.


Film je premijerno prikazan 20. marta 2010. godine u Sava centru u Beogradu, pred oko 4.000 gledalaca. Film je dobio veoma pozitivne kritike od publike i kritičara, koji su ga ocenili kao remek-delo srpske kinematografije i Balaševićevu najbolju ostvarenje. Film je takođe osvojio nekoliko nagrada na domaćim i međunarodnim festivalima, kao što su Zlatna žirafa za najbolji film na Festivalu autorskog filma u Beogradu, Zlatna arena za najbolju muziku na Pulskom filmskom festivalu i Grand prix za najbolji film na Festivalu evropskog filma u Paliću.


Download: https://3riamigatheoge.blogspot.com/?bk=2w3b2s


Film se može pogledati na internetu putem različitih platformi, kao što su Filmonizirani, Dailymotion i Krstarica. Film je takođe dostupan na DVD-u i Blu-ray-u, koji se mogu kupiti ili iznajmiti u prodavnicama ili online. Film je trajanja 170 minuta i ima srpski audio i titlove na više jezika.


Film "Kao rani mraz" je jedan od najlepših i najdirljivijih filmova srpske kinematografije, koji će vas nasmejati, rasplakati i oduševiti svojom pričom, glumom i muzikom. Film je pravo umetničko delo, koje zaslužuje da bude pogledano i cenjeno od strane svih ljubitelja filma.


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page